Ledendeel

Bestuurs-, koorleden, dirigent en organist kunnen via deze pagina het ledendeel  bereiken. In het deel van de website voor de leden vinden zij de ledenlijst, telefooncirkel, nieuwsbrieven, afspraken enz.

Inloggen kan op deze pagina. Zodra u correct bent ingelogd krijgt u aan de rechterzijde een nieuw menu met alle onderdelen te zien. Dit ledenmenu blijft op elke pagina beschikbaar totdat u weer bent uitgelogd.

Als u uw inlognaam en/of wachtwoord kwijt bent kunt u op de link klikken. U krijgt dan uw gebruikersnaam en/of wachtwoord toegezonden op het mailadres waarmee u in het systeem bekend staat.

Deze pagina is niet bedoeld om nieuwe leden in het systeem aan te melden. Dat kan alleen een bestuurslid of de beheerder van de website.

 

Ledenlogin

Voor leden die vragen hebben over hun login, problemen hebben met inloggen of vragen over het ledendeel: Stuur een mail naar

Nadat u bent ingelogd kunt u op de pagina 'Mijn gegevens' uw naam, uw gebruikersnaam, uw wachtwoord en uw geregistreerde emailadres aanpassen naar eigen wens.